Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tucor S.R.L.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Patut-leagan copii Baby-Italia Ivan con Orso
1399 lei
Brand
Ivan con Orso
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produs distribuit exclusiv in Romania de www.babycomfort.ro

Patuturi copii Baby-Italia: calitate, la cel mai bun pret    

Produsele se aduc la comanda in cca. 30 zile de la confirmarea si plata avansului de 50%.

Date tehnice:
Dimensiuni exterioare: 132*78*110 cm
Dimensiuni interioare: 127*63 cm
Patul se poate transforma in sofa prin detasarea unei laterale.

Culori :
Patutul din fotografie reprezinta o propunere a designerilor Baby-Italia, care au optat pentru colorarea acestuia astfel:
- capetele - ivory
- suportul pentru aplicatie    - mandarin
- talpicile de balansare    - mandarin
- lateralele - mandarin
- suportul de saltea - ivory
- sertarul    - mandarin
Puteti insa personaliza patutul dvs. , potrivit nevoilor si imaginatiei dvs.!

Toate lacurile folosite sunt din substante non-toxice si foarte rezistente in timp; interesul constant acordat studiului materialelor da posibilitatea oferirii celei mai bune calitati si siguranta in conformitate cu standardele CE.

IMPORTANT:pretul afisat, este valabil pentru patuturile realizate intruna din culorile de baza, standard: fag nature, cires, nuc, alb ivory, miere;

- puteti personaliza patutul dvs., optand pentru colorarea diverselor componente ale patutului, potrivit exemplului de mai sus, folosind pe langa culorile standard si

culorile Baby-Italia opac:
rose pastel, blue pastel, melone, mandarin, galben banana, verde primavera

culorile Baby-Italia transparente:
mandarin aniline, galben aniline, verde aniline, blue aniline, fag albit - transparent

Baby-Italia are capacitatea si experienta sa va ofere si produse de exceptie, precum patuturile realizate cu finisaj manual semitransparent – antichizat, cu efect final special
-nuc antichizat italian, sau alb ivoire antichizat

Caracteristici tehnico – functionale:
Patuturile Baby-Italia sunt echipate cu un suport de saltea ortopedic (permite sustinerea corecta a coloanei vertebrale a bebelusului) din fag masiv nelacuit, ceea ce permite aerarea saltelei, ofera siguranta, dezvoltarea sanatoasa a copilului si un somn relaxant.

Suportul de saltea se poate regla pe 2 nivele:
nivelul superior – de la 0 luni pana cand copilul sta in sezut;
nivelul inferior – dupa aceasta perioada

Lateralele patului sunt realizate din lemn de fag, corespund normelor EN de siguranta si sunt acoperite cu mansoane gumate dintrun material netoxic, care protejeaza dentitia bebelusilor interesati sa muste, pentru calmarea durerilor cauzate de aparitia dintisorilor, sau sa le guste din curiozitate. Toate muchiile sunt rotunjite pentru a preveni accidentele.

Distanta dintre toti balustrii din componenta patului, cat si forma acestora, sunt caracteristici esentiale ale paturilor Baby-Italia, fiind astfel gandite pentru a ocroti copii de accidentari si orice evenimente neplacute, atunci cand, la varsta de doar cateva luni, incep sa se miste.


Lateralele sunt mobile pe verticala ceea ce permite un acces mai usor la bebelus. O laterala se poate detasa, atunci cand copilul urca si coboara in siguranta transformandu-se astfel intr-un patut sofa.

Sertarul se poate introduce prin ambele laterale ale patului, in functie de pozitionarea acestuia in camera copilului.
Patutul este de asemenea echipat cu roti pivotante blocabile.
La cerere se poate oferi roti cu invelis de Desmopan (un material cauciucat care nu deterioreaza suprafetele delicate, cum ar fi parchetul).

Acest model este prevazut cu talpici de balansare, conferind patutului dvs. si functia de leagan, importanta in primele luni de viata. Prin introducerea rotilor, leaganul devine pat pe rotile.

IMPORTANT:

In colectia Baby Italia rolul proeminent este jucat de liniile fine si delicate, gandite sa confere bebelusului dumneavoastra confortul si calitatea obtinute dupa 20 de ani de traditie.

Intreaga gama de patuturi si mobilier pentru copii respecta cele mai stringente standarde internationale in materie de siguranta.
Din Gura in Gura